Врадіївська районна гімназія
Врадіївська районна гімназія
Вибори голови парламенту
09:59


У Врадіївській районній гімназії триває місячник самоврядування. У нашій школі тривають передвиборча компанія до виборів голови парламенту. Кандидати: 

Я Литвинець Вікторія Олегівна, народилася 26 жовтня 1998 року. Навчаюся у 9-Б класі Врадіївської районної гімназії. Мені дуже подобається навчатися у нашій школі, сподіваюся вам теж. У нашій школі, як ні в якій іншій вчителі докладають дуже багато зусиль ,щоб нас навчити за що ми їм і дякуємо.

Я дуже люблю фотографувати, особливо тварин. Я б хотіла, щоб у нашій школі проводилося багато змагань та конкурсів, не залежно спортивні це чи інші. Також хочеться щоб учні нашої школи пропонували свої ідеї, адже у нас дуже багато фантазерів. Хотілося б, щоб у нашій школі було багато спільних фото з різних конкурсів.

Хочу повідомити, якщо у вас будуть цікаві пропозиції не соромтеся підійдіть і розкажіть, знайти мене ви можете на третьому поверсі у кабінеті української мови, із радістю вислухаю ваші пропозиції. Хочеться зазначити, що у нашій школі є багато талантів про які багато хто не знає, а повинні дізнатися всі, адже у нашій безліч різноманітних талантів.

БУДУ ВСІМ ВДЯЧНА ХТО ЗА МЕНЕ ПРОГОЛОСУЄ!



Я, Бондарчук Вікторія Сергіївна,народилась 22 вересня 1999 року в селищі Врадіївка, Врадіївського району, Миколаївської області. Навчаюсь у 8-Б класі Врадіївської районної гімназії , директором якої є Тірон Лідія Григорівна. Мій класний керівник Паламарчук Людмила Олександрівна. Декілька років поспіль , я є старостою свого класу.

У мене багато друзів в інших школах, а також у моєму класі. У вільний час від занять я спілкуюсь з друзями, з ними  подорожую . В цьому році з подругами, я відвідала парк в місті Умань, дізналась про його заснування та історію.

Також люблю малювати та вишивати бісером.

В разі обрання мене головою гімназійного парламенту ставлю собі за мету:

-                    підтримувати дисципліну в стінах гімназії ;

-                    створити скриньку довіри;

-                    відновити роботу гуртків та святкувань шкільних свят, вечорів старшокласників, осінніх балів;

-                    поважати традиції гімназії та рідного селища;

-                    брати активну участь у роботі та житті гімназії, співпрацювати з педагогічним колективом та вчителями, які знаходяться на пенсії ;

-                    всебічно допомагати директору та вчителям гімназії у вирішенні різних питань.

 

 

Я сподіваюсь на Ваше розуміння та підтримку!


Казаченко Анастасія

Я народилася 26.01.97 р. під знаком зодіаку – Водолій.

Я навчаюсь в 10-А класі. З першого класу я – відмінниця. Також я переможниця олімпіад з англійської мови та правознавства. У минулому році я вступила в МАН і зараз працюю над своєю науковою роботою.

Свій вільний час я присвячую музиці. Я – вокалістка, переможниця різних вокальних конкурсів.

Мені подобається наша школа в цілому, але якщо я стану президентом гімназійного Парламенту мені хотілося б змінити деякі речі.

Я б зробила цікавішим позаурочний час гімназистів. Проводила б більше цікавих конкурсів для учнів, вечорів для старшокласників, вікторин та спортивних змагань. Я б урізноманітнила перерви в нашій школі. Також, я пропоную святкувати таке свято як День гімназиста.

Якщо у вас залишилися деякі запитання ви завжди можете звернутися до мене (кабінет світової літератури) і я з радістю відповім на всі ваші запитання.





 










Теги
dimondjКомментариев: 0Просмотров: 1513
Похожие публикации
Всего комментариев: 0
иев-->
Имя *:
Email:
Код *: